Tietosuojakäytäntö

Voimaantulopäivä: 01.01.2024


  1. Johdanto

Tervetuloa Kryptot.Liveen. Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojaamaan henkilötietojasi. Tässä käytännössä selitetään, miten käsittelemme ja käsittelemme henkilötietojasi noudattaen yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR) ja muita asiaankuuluvia EU:n lainsäädäntöjä.


  1. Tietojen käsittelijä

Kryptot.Live on tietojen käsittelijä ja vastuussa henkilötiedoistasi. Jos sinulla on kysyttävää tästä käytännöstä tai tietosuojakäytännöistämme, ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme:

Sähköposti: kryptot.live@gmail.com


  1. Miten keräämme tietojasi

Keräämme tietoja seuraavilla tavoilla:

Suorat vuorovaikutukset: Voit antaa meille henkilötietoja täyttämällä lomakkeita tai vastaamalla meille sähköpostitse, puhelimitse tai muulla tavalla. Automatisoidut teknologiat tai vuorovaikutukset: Kun käyt sivustollamme, voimme automaattisesti kerätä teknisiä tietoja laitteestasi, selaustavoistasi ja -malleistasi. Keräämme nämä henkilötiedot käyttämällä evästeitä, palvelinlokeja ja muita vastaavia teknologioita.


  1. Käsittelemämme henkilötiedot

Keräämämme henkilötiedot voivat sisältää:

Henkilöllisyystiedot: Sisältää etunimen, sukunimen, käyttäjänimen tai vastaavan tunnisteen. Yhteystiedot: Sisältää sähköpostiosoitteen ja puhelinnumerot. Tapahtumatiedot: Sisältää yksityiskohtia maksuista sinulle ja muista sinulle ostetuista tuotteista ja palveluista. Tekniset tiedot: Sisältää Internetin protokollaosoitteen (IP), kirjautumistiedot, selaimen tyypin ja version, aikavyöhykkeen asetuksen ja sijainnin, selaimen lisäosat ja versiot, käyttöjärjestelmän ja alustan sekä muun tekniikan laitteissa, joilla käytät tätä verkkosivustoa.


  1. Henkilötietojesi käyttö

Käytämme henkilötietojasi vain, kun laki sallii sen. Yleisimmin käytämme henkilötietojasi seuraavissa tilanteissa:

Sopimuksen täyttämiseksi kanssasi tai sopimuksen tekemisen valmisteluksi kanssasi. Lakisääteisen tai viranomaisten määräämän velvoitteen noudattamiseksi. Oikeutettujen etujemme (tai kolmannen osapuolen etujen) perusteella, kun omat etusi ja perusoikeutesi eivät ylitä näitä etuja. Nimenomaisesti käytämme tietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

Palvelumme tarjoamiseen ja ylläpitoon: Mukaan lukien palvelumme käytön seuranta. Tilisi hallintaan: Tilisi hallintaan palvelun käyttäjänä rekisteröityneenä. Antamasi henkilötiedot voivat antaa sinulle pääsyn erilaisiin palvelun toimintoihin, jotka ovat saatavilla rekisteröityneenä käyttäjänä. Sopimuksen täyttämiseen: Ostamiesi tai muutoin hankkimiesi tuotteiden, esineiden tai palveluiden ostosopimuksen kehittämiseen, noudattamiseen ja toteuttamiseen palvelun kautta. Sinuun yhteyden ottamiseen: Yhteyden ottamiseen sähköpostitse, puhelimitse, tekstiviestein tai muiden vastaavien sähköisten viestintämuotojen, kuten mobiilisovelluksen push-ilmoitusten avulla päivityksiä tai informatiivisia viestintöjä koskien toiminnallisuuksia, tuotteita tai sopimuksellisia palveluita, mukaan lukien turvapäivitykset, kun se on tarpeellista tai perusteltua niiden toteuttamiseksi. Tarjotaksemme sinulle uutisia, erikoistarjouksia ja yleistä tietoa muista tavaroista, palveluista ja tapahtumista, joita tarjoamme ja jotka ovat samankaltaisia kuin ne, joita olet jo ostanut tai tiedustellut, ellet ole kieltänyt tällaisen tiedon vastaanottamista.


  1. Henkilötietojesi luovuttaminen

Voimme jakaa henkilötietojasi:

Sisäisten osapuolten kanssa: Tietoja voidaan jakaa yrityksemme sisällä asianmukaisen palvelun tarjoamiseksi. Ulkoisten kolmansien osapuolten kanssa: Palveluntarjoajat, jotka tarjoavat IT- ja järjestelmänhallintapalveluja, ammattineuvojat, mukaan lukien lakimiehet, pankit, tilintarkastajat ja vakuutusyhtiöt, sekä viranomaiset, jotka edellyttävät meitä raportoimaan käsittelytoimintamme. Erityiset kolmannet osapuolet: Kuten kolmannen osapuolen maksujen käsittelijät, tietojen analysointipalveluntarjoajat tai markkinointialustat, joille olet antanut suostumuksesi tähän jakamiseen.


  1. Tietoturva

Olemme toteuttaneet asianmukaisia turvatoimia estääksemme henkilötietojesi vahingossa tapahtuvan menetyksen, väärinkäytön tai niihin käsiksi pääsyn luvattomalla tavalla, muuttamisen tai paljastamisen. Lisäksi rajoitamme henkilötietojesi käyttöoikeutta vain niille työntekijöille, edustajille, urakoitsijoille ja muille kolmansille osapuolille, joilla on liiketoiminnallinen tarve tietää. He käsittelevät henkilötietojasi vain ohjeidemme mukaisesti, ja he ovat salassapitovelvollisia.


  1. Tietojen säilytys

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen niiden tarkoituksiin, joita varten niitä kerättiin, mukaan lukien lain vaatimat, kirjanpito- tai raportointivaatimukset. Henkilötietojen asianmukaisen säilytysajan määrittämiseksi otamme huomioon henkilötietojen määrän, luonteen ja arkaluonteisuuden, mahdollisen vahingon riskin luvattomasta käytöstä tai henkilötietojen paljastumisesta, ne tarkoitukset, joihin käsittelemme henkilötietojasi, ja voimmeko saavuttaa nämä tarkoitukset muilla keinoin, sekä soveltuvat oikeudelliset vaatimukset.


  1. Oikeutesi

Tietyissä olosuhteissa sinulla on oikeuksia tietosuojalakeihin liittyen henkilötietoihisi, mukaan lukien:

Oikeus pyytää pääsyä henkilötietoihisi. Oikeus pyytää henkilötietojesi korjaamista. Oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista. Oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä. Oikeus pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista. Oikeus pyytää henkilötietojesi siirtämistä toiselle osapuolelle. Oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa, jos käytämme suostumusta henkilötietojesi käsittelyyn. Näiden oikeuksien käyttämiseksi ota yhteyttä meihin käyttäen yllä annettuja yhteystietoja.


  1. Tämän tietosuojakäytännön muutokset Pidätämme oikeuden päivittää tai muuttaa tietosuojakäytäntöämme milloin tahansa. Sinun tulisi tarkistaa tämä tietosuojakäytäntö säännöllisesti. Jatkamalla palvelun käyttöä sen jälkeen, kun olemme julkaisseet muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön tälle sivulle, hyväksyt muutokset ja suostut noudattamaan ja sitoutumaan muutettuun tietosuojakäytäntöön.

Jos teemme olennaisia muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön, ilmoitamme niistä sinulle joko sähköpostiosoitteeseen, jonka olet meille antanut, tai asettamalla huomattavan ilmoituksen verkkosivustollemme.


  1. Ota yhteyttä Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, ota yhteyttä meihin:

Sähköpostitse: kryptot.live@gmail.com Arvostamme yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojaamaan henkilötietojasi. Jos uskot, että yksityisyyttäsi ei ole käsitelty käytäntömme mukaisesti, tai jos sinulla on valituksia, suosittelemme ottamaan meihin suoraan yhteyttä.